Kartım Nerede?

Yapı Kredi Kartım Nerede? (Kurye Takip)

Yapı Kredi Bankası kartım nerede? Yapı Kredi kurye sorgulama nasıl yapılır? Yapı Kredi kurye telefon numarası kaç? Yapı Kredi kartım ne zaman gelir? Cevaplar aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

Yapı Kredi Bankası hesap kartı veya kredi kartı başvurunuz onaylandıktan sonra kartınız anlaşmalı kargo şirketi kuryesiyle belirttiğiniz adrese gönderilir. Kurye takibi yapmak için aşağıdaki yöntemleri kullanabilirsiniz…

Yapı Kredi Bankası Hangi Kargo Şirketiyle Çalışıyor?

Yapı Kredi Kuryenet adlı kargo şirketiyle anlaşmalıdır. Kartlar müşterilere Kuryenet aracılığıyla gönderilir. Yapı Kredi kurye sorgulama işlemini çağrı merkezi veya internet sayfası üzerinden şöyle yapabilirsiniz:

Yapı Kredi Kuryenet Takip Telefon Numarası

444 93 93 numaralı Kuryenet Çağrı Merkezini arayıp kartınızın nerede olduğunu öğrenebilirsiniz. Kartınızın nerede olduğunu Kuryenet’in gönderi takip ekranı üzerinden de takip edebilirsiniz…

Kuryenet Kurye Takip Sayfası

https://musterihizmetleri.kuryenet.com.tr/MusteriHizmetleriKuryenet/GonderiSorgulama.aspx bağlantısı üzerinden kurye takibi yapabilirsiniz. Bu işlemi yapabilmeniz için gönderi takip numaranızı ilgili bölüme girmeniz gerekir.

Normal şartlarda Yapı Kredi Bankası gönderi takip numaranızı size sms ile bildirecektir. Numaranızı bilmiyorsanız 0850 222 0444 Yapı Kredi çağrı merkezi arayı öğrenebilirsiniz.

Yapı Kredi Mobil’den Kredi Kartı Kurye Takibi

Yapı Kredi internet bankacılığını kullanıyorsanız menü üzerinden Kartlarım ve Kart Takibi sekmelerini takip ederek kartınızın durumunu öğrenebilirsiniz.

İnternet bankacılığı şifreniz yoksa tıklayın: Yapı Kredi Bankası İnternet Şubesi Şifresi Nasıl Alınır?

Yapı Kredi Kredi Kartım Ne Zaman Gelir?

Kart teslimatı genelde 7 iş günü içinde yapılmaktadır. Ancak kargo firmalarından kaynaklanan bazı sorunlar sebebiyle bu süre uzayabiliyor.

Adrese teslim kargoyla uğraşmak istemiyorsanız kartınızın banka şubesine gönderilmesini isteyebilirsiniz. Bu sayede kartınızı dilediğiniz Yapı Kredi Bankası şubesinden teslim alabilirsiniz. Bu isteğinizi kart başvurusu esnasında Yapı Kredi Bankası’na bildirmeniz gerekir.

Kuryenet’e Ulaşamıyorum Ne Yapmalıyım?

Kuryenet firması hakkında maalesef çok fazla şikayet var. Firmanın müşteri temsilcilerine ulaşmak oldukça zor. Siz de herhangi bir sebeple Kuryenet’e ulaşamazsanız Yapı Kredi müşteri hizmetlerini arayın ve talebinizi Kuryenet’e iletmelerini isteyin. Bu yöntemle daha kısa sürede firmaya bildirim göndermiş olacaksınız.

TAVSİYE: Kuryenet çağrı merkezini mesai bitimine yakın saatlerde aradığımda müşteri temsilcisine daha çabuk ulaştığımı gördüm. Siz de bu yöntemi deneyebilirsiniz. Kuryenet mesai saatleri, hafta içi 09:00-12:30 ve 13:30-18:00 arasındadır. Bu saatler dışında çağrı merkezini ararsanız bir muhatap bulamazsanız.

İlgili Yazılar

2 Yorum

  1. Kredi kartım 1ayı gecti henüz bana teslim edilmedi muhatap olabileceyimiz bir irtibat no yok nasil bir yol izlememiz gerekiyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu